wassermelone
Stamm Mitglied
ich stöbere oft in einem englischsprachigen forum für rezepte, und hab dieses rezept für french toast gefunden, daß ich euch nicht vorenthalten möchte. das komische daran ist, daß es als zutat diese schweineschwartenchips hat. soll sehr gut schmecken. ich hab es selbst noch nicht versuchen können, da meine schweineschwartenchips noch nicht angekommen sind. ist aber eine gute idee und sicher lecker, es gibt ja auch mit grammeln (grieben) einige kuchenrezepte, also, warum nicht?
[FONT=arial, geneva, helvetica]French Toast[/FONT]
falls jemand interesse hat, dieses forum:
http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=26841
[FONT=arial, geneva, helvetica]French Toast[/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica]By Norma-June [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica]French Toast [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica]
- 2 Eggs
- 1/4 cup heavy (whipping) cream
- 2 pkgs. Equal or Splenda
- Cinnamon to taste
- 1/2 of a 3 oz. bag Pork rinds.
[FONT=arial, geneva, helvetica](2) Crush pork rinds and mix with above mixture. [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica](3) Allow to soak until it becomes a very thick and goopy batter (3-5 minutes). [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica](4) Fry pancake style in butter until browned and flip over. Cook until done as you would french toast or pancakes. [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica]Serve with any LC syrup or make your own as follows: [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica](1) Cream butter until soft (use as much as you need for syrup). I melt it in the microwave. [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica](2) Add maple extract and sweetener to taste. [/FONT]
[FONT=arial, geneva, helvetica]Not my recipe ... got it from another list. This tastes better than any I've made using Atkins bake mix, almond and or soy flour. [/FONT]
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http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=26841